Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2018 10:07 - 21 хотела, които ще ви накарат да резервирате следващия полет
Автор: botev196 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1497 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Знаете ли, че първият хотел в света е основан през 705 сл.Хр. ? Тъй като всеки има нужда от почивка, а много от нас са "уморени" от типичните места за ваканция, решихме да ви покажем най-красивите и екзотични хотели, сред които вероятно ще намерите съвършенството.

Вижте 21 удивителни места, на които със сигурност си заслужава да посветите следващата си отпуска.

21. Найроби, Кения: Имението на жирафите
image

Този малък хотел е дом на едно стадо застрашени жирафи на Ротшилд, които редовно прокарват дългите си вратове през прозорците в опит да получат лакомства от гостите.

20. Коста Рика: Finca Bellavista Treehouse Community
image

Ситуиран в националния парк, този необикновен курорт ви съдейства да се отстраните от външния свят и да се свържете отново с природата, като ви приюти къща на дървото.

19. Занзибар: The Manta Resort
image

Бъдете част от истинска плаваща структура: една от най-красивите стаи на този хотел се намира под водата. Когато решите да останете там можете да се насладите на великолепието на морския живот и да наблюдавате рибите, които бродят покрай прозорците ви.
image
 
18. Чили: Montana Magica Lodge
image

Този фантастичен вулканоподобен хотел е скрит в центъра на огромен частен природен резерват и изригва с вода вместо лава. Достъпен е само пеша, а гостите му трябва да са достатъчно смели, за да преминат по люлеещото се въже, за да влязат.

17. Франция: Attrap’Rеves Bubble Hotel
image

Този иновативен хотел се състои от обитаеми пластмасови прозрачни куполи, които ви позволяват буквално да спите под звездите.
Франция

16. Шри Ланка: Kumbuk River Resort
 image

Тази масивна двуетажна вила, разположена в еко-курорт, предлага на туристите възможност да отседнат в най-големия слон на света .Освен това имате възможност да разгледате околния пейзаж и да се натъкнете на истински слонове през деня.

15. Виетнам: Hаng Nga Guesthouse
 image

Също известна като "Лудата къща", ("Crazy house") тази необикновена сграда е произведение на изкуството, което надминава границите на въображението ни. Нейният дизайнер – виетнамският архитект и импресионист Dang Viet Nga – използва неправилни, извити органични форми и неравномерни прозорци, за да изгради истинска приказна къща, отворена за всички желаещи.
Виетнам

14. Нова Зеландия: Хобит мотел

image

Тези стаи, вдъхновени от "Властелинът на пръстените" са построени изцяло с помощта на естествени и рециклирани материали. Можете да отседнете в "Графството" и да се насладите на спокойствието и тишината на хобитския живот.

13. Коста Рика: Хотел Коста Верде
 image

Този старателно подновен корпус Боинг 727 от 1965 г. се показва точно над дърветата в джунглата. Той е разположен върху 15-метров пиедестал, който позволява на клиентите да се насладят на спиращата дъха гледка към океана и джунглата.

12. Турция: Aydinli Cave Hote
image

 Издълбан от естествена скала и камък от Кападокия, този хотел представлява комбинация от шест пещерни къщи, които датират от V и VI век. Освен историческата атмосфера, гостите могат да се докоснат до живописните гледки и летящи балони над Гьореме от терасата на покрива на хотела.

11. Перу: Skylodge Adventure Suites
 image

Този ексклузивен апартамент ви позволява да спите в напълно прозрачна луксозна капсула, здраво закрепена върху скалите, хиляди метри над Свещената долина.


10. Испания: The Marques de Riscal Hotel
 image

Проектиран от американския архитект Франк Гери, този луксозен хотел с зигзаг прозорци, тавани като в катедрала, извити стени от явор, кожени мебели и мраморни бани създава впечатление на истинско произведение на изкуството.

9. Япония: Capsulevalue Kanda
 
Единствената цел на този хотел е да осигури комформ на достъпни цени на минаващите през града туристи.

8. Германия: V8 Hotel
image
Този уникален, "автомобилно обзаведен" хотел е истински рай за любителите на коли по целия свят. По-голямата част от стените са покрити със стенописи, за да могат гостите да си представят, че живеят в състезателна кола, а леглата и аксесоарите са направени от истински автомобили.
Хотел в Германия

7. Портсмут, Англия: No Man’s Fort
 image

Този огромен островен хотел е идеален за тези от вас, които са уморени от шумния градски живот. Точно в сърцето на мястото ще намерите фар, който предлага етаж с панорамна гледка и остъклен таван.

6. Япония: Book And Bed

хотел в ТокиоНеобикновен хотел, който е най-доброто място за пътуващите книжни плъхове, които не могат да заспят без хубава книга до възглавницата.

5. Фърбанкс, Аляска: The Aurora Express
image

Изработен от автентични железопътни вагони, Аврора Експрес е разделен на няколко апартамента, като декорацията на всеки един от тях репрезентира различен период от историята на железницата на Аляска.
Хотел-железница в Аляска

4. Айдахо, САЩ: Dog Bark Park Inn
 image

Построен във формата на бигъл и известен като Сладкия Уили, този хотел е добре познат на местните жители. Във вътрешността на десетметровата сграда гостите могат да намерят много дърворезби във формата на кучета и дори "кучешки" бисквитки от ляво на възглавниците си.

3. Германия: The Parkhotel
 image

Въпреки че стаите на този хотел са направени от стари канализационни тръби, те са специално реконструирани, за да осигурят максимален комфорт на своите посетители, при това в не много голямо пространство. Ако луксозните хотели са ви омръзнали и не страдате от клаустрофобия, това е вашето място.

2. Швеция: Леденият хотел
 image

Първият в света хотел, изработен от лед и сняг, е едно чудесно място да откриете тишината, да изработвате ледени скулптури, да се придвижите с кучешки впрягове или просто да се насладите на атмосферата на едно непрекъснато Коледно чувство.
1. Финландия: Kakslauttanen Arctic Resort
 image

Разположен почти на северния връх на Европа, този курорт предлага на гостите си да пренущават в стъклено, футуристично иглу, от което могат спокойно да се възхищават на Северното сияние.






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: botev196
Категория: Новини
Прочетен: 56154
Постинги: 57
Коментари: 18
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930